top of page

Skörhet och Styrka

Min konst växer fram genom att jag kombinerar ädla metaller, så som 24k guld, platina, vitguld etc., spegelvänt på baksidan av glas. Jag älskar att arbeta med dessa material både för dess skörhet och styrka, och på grund av de skimrande och speglande reflektioner som gör att mina glasmålningar förändras beroende på morgon-, dag- och kvällsljus. Även beroende på från vilken vinkel du betraktar den. Dom blir levande, och talar till dig från andra sidan rummet.

 

Det finns ett mysterium bakom dessa målningar, även för mig som konstnär. När jag målar mitt motiv på baksidan av glaset väcks de till liv på egen hand på motsatt sida. Ett ansiktsuttryck kan bli helt annorlunda när det återspeglas omvänt. Magisk realism tar plats. Eftersom mystiken ligger reflektioner och spegeleffekterna, är de svårt att se det genom em bild. Glasmålningarna ska upplevas i verkligheten. Välkommen till någon av mina utställningar.0 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page