top of page

Alice i underlandet

Uppdaterat: 6 okt. 2022

Jag älskar att resa, att känna mig som Alice i underlandet när jag öppnar upp dörrar till det okända och befinner mig omgiven av konstnärer, designers och vackra interiörer. Jag finner som mest inspiration när jag lämnar min komfort zon, och hamnar på en plats jag aldrig tidigare besökt, ensam, för att möta nya människor med spännande bakgrunder, yrken, och personligheter.

 

Som dagen då jag stod utanför en stor gammal byggnad på en gata i Florens och knackade på dörrkläppen av gjutjärn. Den tunga ekdörren öppnades upp och på andra sidan stod den kända kulturpersonligheten och modeskaparen Pola Cecchi som välkomnande in mig i hennes hem och Atelier GIULIA CARLA CECCHI. Det blev ett minnesvärt möte som slutade i några flaskor champagne, privat modeshow och en ny vänskap.

Jag är säker på att 2021 är året som vi kommer att fortsätta att öppna upp dörrar för nya äventyr. Jag ser fram emot att bli inspirerad och förhoppningsvis inspirera.

4 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page